Maatregelen Coronavirus

MEDEDELING I.V.M. CORONA VIRUS

Zutphen, 13 maart 2020 (inderdaad, vrijdag de 13e)

Beste klant,

Gisteren heeft de regering verregaande maatregelen aangekondigd om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Het doel hiervan is om een piek van mensen die zorg nodig hebben tegen te gaan. Anders kunnen de ziekenhuizen het niet aan en gaan er mensen onnodig overlijden door te weinig capaciteit op de intensive care afdelingen. Het is dus de verantwoordelijkheid van iedereen om zoveel mogelijk contact te vermijden zodat de verspreiding van het virus langzamer gaat. Dat resulteert voor jullie en Kabri in het volgende:

1. Kabri blijft telefonisch (0575-514407) en per email (verkoop@kabri.nl) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. De webshop blijft 24/7 bereikbaar. 
2. Wil je wat afhalen geef dat dan telefonisch (0575-514407) of per email (verkoop@kabri.nl) aan ons door. Dan geven wij aan wanneer het klaar staat. We zetten het dan bij de voordeur klaar. Graag daarna niet verder het pand inlopen.
3. De afhaalshop en de showroom gaan verder per direct dicht. Bestellen via de webshop gaat gewoon door. We verlagen tijdelijk de franco grens naar € 25,-- excl. BTW. Door een toename van kleine dropshipment orders kan ons centrale magazijn helaas geen 24-uurs levering meer garanderen. Sommige orders zullen binnen 48 uur uitgeleverd worden.
4. Het blauwe krat voor de post van SBpost staat meteen bij de voordeur. Graag de post hier in doen en niet verder het pand inlopen.

Ik hoop op begrip voor deze maatregelen. Nogmaals, we doen het om een te grote piek in de zorg te voorkomen zodat er geen mensen onnodig gaan overlijden.

Het Kabri team blijft ook in deze lastige tijd klaar staan voor jullie en neemt tegelijkertijd haar verantwoordelijkheid serieus.

Met vriendelijke groet,

Rob Aalpol Directeur

 

Maatregelen van onze leverancier Quantore