Maatregelen Coronavirus

MEDEDELING I.V.M. CORONA VIRUS

Beste klant,

Onze showroom en shop zijn weer geopend. Wel werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Voor de volledigheid;

1. Kabri blijft telefonisch (0575-514407) en per email (verkoop@kabri.nl) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. De webshop blijft 24/7 bereikbaar. 
2. Wil je wat afhalen geef dat dan telefonisch (0575-514407) of per email (verkoop@kabri.nl) aan ons door. Dan geven wij aan wanneer het klaar staat. We zetten het dan bij de voordeur klaar. Graag niet verder het pand inlopen als dat niet noodzakelijk is.
3. De afhaalshop en de showroom zijn weer geopend. Bestellen via de webshop gaat gewoon door. We verlagen tijdelijk de franco grens naar € 25,-- excl. BTW. Door een toename van kleine dropshipment orders kan ons centrale magazijn helaas geen 24-uurs levering meer garanderen. Sommige orders zullen binnen 48 uur uitgeleverd worden.
4. Het blauwe krat voor de post van SBpost staat meteen bij de voordeur. Graag de post hier in doen en niet verder het pand inlopen.

Ik hoop op begrip voor deze maatregelen. Het Kabri team blijft ook in deze lastige tijd klaar staan voor jullie en neemt tegelijkertijd haar verantwoordelijkheid serieus.

Met vriendelijke groet,

Rob Aalpol Directeur

 

Maatregelen van onze leverancier Quantore