Kantoorinrichting door Kabri

Kantoorinrichting, meer dan een stoel en bureau.

Een juiste werkplek is belangrijk voor je medewerkers en uw organisatie. Het gaat verder dan een bureau en een stoel, wij kijken desgewenst ook naar vloerbekleding, stoffering, verlichting, planten en eventueel kunst. De keuzes waar je voor komt te staan is er één voor langere periode. Onze interieurontwerpster is hierbij een waardevolle vraagbaak en weet met leuke nuances de boodschap van jouw organisatie zo neer te zetten dat het fijn is om er te mogen werken en eventueel klanten te ontvangen!

Graag gaan wij met je aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. 


Korte lijnen en snelle levertijden
Door de korte lijnen met de diverse leveranciers en snelle levertijden voldoen wij snel aan jouw wensen en vragen. Kabri Kantoorefficiency is al lange tijd dealer van Mibra "Office in Use" en werkt ook o.a. met de huislijncollectie meubilair. Daarnaast hebben wij ook diverse Budgetlijnen, bureaustoelen van Interstuhl en eigen stoelen lijnen.

Voor meer informatie over kantoormeubilair en de mogelijkheden voor je werkplek ontvangen wij je graag in onze showroom. Daar zijn een aantal hedendaagse oplossingen voor jouw kantoor, vergaderzaal, kantine, ed. opgesteld. Je kunt voor meer informatie mailen naar verkoop@kabri.nl of bellen met 0575-514407.  

Kabri Kantoorefficiency
Gelderhorst 1A
7207 BH Zutphen
0575 - 514407
info@kabri.nl